UDRŽITELNÉ REGIONÁLNÍ TRADICE

Kromě cestovního ruchu a dřevařského průmyslu je zemědělství v Zillertalu nejdůležitějším ekonomickým faktorem. Stejně jako rodina Daigl i mnoho farmářů praktikuje pastviny s produkcí mléka a chovem zvířat. Šlechtění ovcí a samozřejmě alpské pastviny ve vysokých horách jsou také rozšířené.

Pokud jste na dovolené v Zillertalu, můžete si být jisti, že všechna základní jídla pocházejí přímo z oblasti. Region nabízí lahodný sýr, nejlepší mléko, čerstvá vejce a vynikající maso. Pro přátele udržitelnosti a opravdového požitku je Zillertal skutečným rájem pro dovolenou!

Naše farma
Vedoucí hotelu Andreas Daigl provozuje kromě provozování hotelu spolu se svým otcem i vlastní farmu. Společnost zahrnuje celkem 110 kusů skotu, který pro Wöscherhof vyrábí hlavně mléko, ale také maso. Naši hosté se nemusí obávat „venkovských vůní“ - stáj, která byla nově postavena v roce 1997, se nachází mimo obec.

Hotel a zemědělství - skvělý doplněk
Až do roku 1970 byli Daiglové čistě zemědělskou rodinou Zillertalů, dokud nebyla přidána postel a snídaně. Ale s hotelovým průmyslem se vášeň pro vlastní farmu nesnížila - naopak. Obě společnosti se skvěle doplňují. Hosté ve Wöscherhofu si užijí prvotřídní mléko a vynikající maso a slaninu z vlastní produkce - a můžete je ochutnat! U nás máte dobrý pocit, že znáte původ jídla a jste schopni důvěřovat vysoké kvalitě.